Copaco
Cloud Value Academy

De Copaco Cloud Value Academy is een uitgebreid e-learningplatform waarop IT-partners van Copaco kennis kunnen opdoen op tal van onderwerpen, op diverse niveaus. De Cloud Value Academy bewijst zijn waarde duidelijk door grote omzetgroeiverschillen tussen partners die wel of niet deelnemen.

Het e-learningplatform brengt trainingen voor technici en commerciële medewerkers op acht hoofdthema's. De trainingen zijn op drie niveaus opgebouwd zodat groei mogelijk is van beginner to expert.

De Cloud Value Academy won de Channel Awards 2019 voor het innovative en omvangrijke karakter van de academy. Inmiddels is duidelijk dat partners die in de Academy deelnemen ook duidelijk succesvoller zijn in hun cloudgroei dan cloudpartners die niet meedoen.

Lag het verschil een half jaar na aanvang nog op 16% hogere omzet voor deelnemers, inmiddels is het verschil gegroeid naar ruim 37% (155%). Op sommige productgroepen, zoals Microsoft Azure, ligt het verschil zelfs spectaculair hoger, op meer dan 200%.

De Cloud Value Academy bevat content die helemaal is gecreëerd door Copaco en NTCP8. Hierdoor is er een gezonde balans tussen productopties en vendor- keuzes en wordt er een gebalanceerd verhaal verteld dat partners aanspreekt.

De Academy draait technisch op het Bisbrick-platform en middels API's zijn er koppelingen met andere systemen van Copaco.

Naar merkontwikkeling