Fleetlogic

Fleetlogic, onderdeel van Tom Tom telematics, biedt zakelijke wagenpark-beheerders een compleet overzicht en inzicht in hun vloot. Of dit nu auto's of graafmachines of trucks zijn. Via slimme sensoren en connectie met de can-bus van de auto of machine kan vanalles uitgelezen worden.

Klanten van Fleelogic krijgen een uigebreide interface waarmee zij de mobiele assets van hun organisatie kunnen managen. Ze krijgen inzicht in tal van factoren. Niet alleen rij- verplaatsings- en gebruiksgedrag van chauffeurs. Ook de input vanuit de can-bus van de auto kan ingelezen worden. 

Op die manier kunnen ook onderhoudsintervallen worden bepaald en kan gecontroleerd worden op het juiste gebruik tijdens de levensduur.

Een centraal overzicht van een totale vloot door slimme IoT en analyse.

NTCP8 ontwikkelde de huisstijl, campagnes, stand en de UI/UX van apps en producten.
Naar campagnes
"Met een enorme inzet heeft NTCP8 ons geholpen om te bepalen wie we willen zijn. Door onderzoek en kritische en constructieve vragen te stellen hebben zij de behoeften en belangen van stakeholders en doelgroepen goed in kaart gebracht.

Om daarna zorgvuldig vast te stellen hoe we onze diensten en producten beter aan onze doelgroepen kenbaar kunnen maken in onze commun
icatie,  het merkbeleid en identiteit van onze organisatie.

Ze hebben ze een groot vermogen getoond om onze complexe wereld in zo'n korte tijd te begrijpen. "


Board of Directors

Internal & External Communications


UMC Utrecht