Ingram Micro
Get Modern

Get Modern is een campagne in samenwerking met Microsoft, gericht op de moderne werkplek. Met twingtig belangrijke partners wordt een totaalconcept uitgerold, waarin alle middelen in de huisstijl van iedere partner is uitgewerkt en er campagnematige ondersteuning is in de benadering van hun eigen doelgroepen.

Een grote hoeveelheid 'rich content' - van whitepapers, checklists, social posts tot video's - wordt in deze campagne op maat per partner naar de doelgroep gebracht via diverse media, waaronder ook een eigen klantportaal per partner. 

Wanneer klanten inloggen zien zijn ook hun eigen bedrijfskenmerken en kunnen ze direct van de campagnematerialen gebruik maken en aan de slag gaan met een assessment.

Deze campagne helpt de partner de laatste ontwikkelingen bij klanten onder de aandacht te brengen en de dialoog te starten rond optimalisaties in samenwerken, veiligheid en communicatie. 

Naast een klantportaal per partner, krijgen de partners via een ander partner-portaal inzicht in hun eigen campagne, lijsten en dashboard.
Naar merkontwikkeling