Ingram Micro
Vertical Approach

Een campagne voor Ingram Micro waarin we het personaliseren en verticaliseren naar een hoger niveau brengen. Samen met geselecteerde partners doen we onderzoek naar prospects. We koppelen trends met branche-ontwikkelen én met de recente ontwikkelingen van de organisataties waarop we ons richten.

In deze campagne richten we ons op drie key stakeholders in ieder bedrijf dat we raken. Op basis van een uitgebreide hoeveelheid specifieke content, presenteren we ieder van hen met een eigen verhaal. 

De campagne richt zich op innovatieve ontwikkelingen, gedreven door informatietechnologie. Wat betekent IoT of Artificial Intelligence voor dit specifieke bedrijf? Hoe kun je beheer verbeteren en IT-kosten efficiënter inzetten?

De benadering in deze campagne is heel specifiek, maar tegelijk vooral technologisch gedreven: met marketing automation en profielherkenning kunnen we een gepersonaliseerde campagne toch schaalbaar maken.

De lead scoring uit deze campagne is dan ook hoog: het levert de partners gemiddeld 3 tot 4 gesprekken op 10 targets op. Kwalitatieve leads die leiden tot een persoonlijk gesprek én tot deals.

De 'cost per lead' is in deze zeer gepersonaliseerde benadering uiteraard veel hoger dan bij generieke bulkcampagnes. Maar het resultaat is dat we de bedrijven in deze doelgroep - de grotere, vaak lastiger te bereiken bedrijven - nu wel bereiken.

Op basis van huidige ontwikkelingen, de conversie van afspraken en deals, is er nu al een forecast op een ROI van meer dan 1:10.

De campagne wordt daarom voor de derde keer voortgezet.
Naar merkontwikkeling