Merkontwikkeling

Merkontwikkeling
Campagnes
UMC Utrecht

NTCP8 ontwikkelde voor het UMC Utrecht de corporate identity, inclusief logo, huisstijl, brand guide en gaven wij strategische input met een uitgebreid onderzoek en positioneringsdocument. Verder is NTCP8 betrokken bij diverse campagnes en activiteiten.

Lees meer
Radboud University

Een heroriëntatie op het merk Radboud University, met daaraan gekoppeld een 5 jarig strategisch thema gaf nieuw elan aan het merk Radboud University. Daarnaast zijn we betrokken bij diverse campagnes en activiteiten.

Lees meer
Pacorini

Pacorini is een leidend merk in de internationale koffie- en cacaohandel. NTCP8 herontwikkelde het merk en de uitingen naar de markt, voor zowel Pacorini als enkele dochtermerken.

Lees meer
Sportsgrain

Het innovatieve sportbrood dat werd ontwikkeld in samenwerking met de HAN, InnosportLab en Papendal. Het broodje dat ook meeging met Olympische sporters en naar het WK. Puur natuur én wetenschappelijk bewezen de sportprestaties te bevorderen.

Lees meer
SEPAY

SEPAY is een leidende speler in betaaloplossingen in de Benelux, met een sterke aanwezigheid in de retail. NTCP8 ontwikkelde de corporate identity voor SEPAY en assisteert in campagnes en POS en middelencreatie.

Lees meer
Bisbrick

Het low code ontwikkelplatform Bisbrick had nood aan een nieuwe corporate identity. Met NTCP8 als één van hun leidende gebruikers en integrator, gaven wij vorm aan het merk.

Lees meer
Tom Tom Fleetlogic

Fleetlogic is een onderdeel van Tom Tom Telematics en biedt oplossingen aan voor zakelijke klanten. NTCP8 ontwikkelde de huisstijl van Fleetlogic en werkte mee aan de ontwikkelen van Apps, product wizards en productontwerp.

Lees meer
ION INDUSTRIES

ION INDUSTRIES levert een breed scala aan duurzame oplossingen in grote projecten. Van zonnepanelen tot warmtepompen en windmolens. NTCP8 ontwikkelde de ION INDUSTRIES huisstijl.

Lees meer