Microsoft
Optimize

Een campagne gericht op kleinere en middelgrote bedrijven in België, Italië, Spanje, Zwitserland en Nederland, waarin we ze met behulp van assessments en tal van informatiebronnen laten zien wat ze aan hun infrastructuur kunnen verbeteren. 

Als re-run op een succesvolle campagne in België is in deze campagne een grote groep van mkb-bedrijven in vijf landen geraakt. Opnieuw ging het erom bedrijven een moment van bezinning te vragen ten aanzien van hun eigen IT-infrastructuur. Is die optimaal? Veilig genoeg? Slim genoeg?

Via DM, eDM, social en een online portal werden duizenden bedrijven uitgenodigd gebruik te maken van de gratis online bronnen, zoals e-books, artikelen en twee assessments.

De sales-performance van de geraakte groep was tijdens en tot drie maanden na de campagne duidelijk hoger dan niet geraakte groepen.

Dat was in lijn met de resultaten daarvoor in België, waarin we konden aantonen dat omzetgroei tot 16% hoger lag bij de geraakte groep in zijn algemeen en - afhankelijke van product - zelfs tussen de 20% en 38% hoger bij bedrijven die actief met de informatie en assessments aan de slag waren gegaan.

De totale ROI (of ROM) op deze campagne over vijf landen en zeven campagneruns was ruim 1:10.
Naar merkontwikkeling