Microsoft
Work Smarter

Met de 'Werk Slimmer' campagne bereikten we een brede groep van Midden en kleinbedrijven met een boodschap over veiligheid, productiviteit en nieuwe technologie. Een campagne met de nodige interactiviteit en content die op maat van het profiel van het bedrijf werd gepresenteerd.

Een campagne met heel veel nuttige content en assessments waardoor de bedrijven zelf kunnen ervaren wat er in hun infrastructuur beter, slimmer en veiliger kan.

De gepresenteerde content op de site wordt steeds op basis van het bedrijfsprofiel vastgesteld. Dankzij Bisbrick logica wordt dat tijdens de campagne en op basis van gedrag en de data uit assessments verder bijgesteld. Daardoor krijgt een bedrijf steeds de meest relevante informatie gepresenteerd. Ook bij de assessments worden de scenario's dynamisch vastgesteld op basis van de antwoorden en volgt ook een productpropositie die past bij de 'matureness' op het onderwerp van het betreffende bedrijf.

Resultaat is een zeer hoge participatiegraad in downloads en assessment-deelname. Bovendien scoorde de groep van bedrijven in de campagne zichtbaar beter in verkoopcijfers tijdens en kort na de campagne dan bedrijven die niet in de campagne waren opgenomen.
Naar merkontwikkeling