VMware
Focused Partner Program

Met een selecte groep VMware-resellers duiken we met VMware de diepte in: op welke manier speelt VMware een rol in de propositie van deze partner? En hoe kunnen we dat versterken? Met een specifieke campagne gericht op klanten en prospects bouwen we aan leadgeneratie.

Praktisch geen VMware-partner verkoopt de producten van VMware 'as is', als een product direct naar haar eindklanten. VMware is meestal een onderdeel van een totaalservice. vSphere of Cloud Director? Een klant heeft er vaak nog nooit van gehoord.

Maar de diensten van hun partner zouden ze wel moeten kennen. In deze campagne helpen we VMware-partners hun verhaal te vertellen naar specifieke doelgroepen. En net als de diensten, zijn de partners ook heel verschillend in hun doelgroepen. 

Met de data-gedrevenaanpak van Bisbrick kunnen we klanten een persoonlijke ervaring geven op het portaal van de partner die ze bezoeken. 

Met - ook per partner uitgewerkte - 'call to actions' en incentives verleiden we de prospects tot een kennismaking met deze partner. Een gemiddeld bezoekpercentage van 34% geeft voldoende ruimte om tot die conversie te komen in het nabellen. 

Naar merkontwikkeling