3RD Marketing

Somme merken vragen ons om meer dan projectmatige ondersteuning. Ze vragen ons hun merk van A-Z te managen.

Vaak omdat ze in de markten waarin NTCP8 thuis is zelf geen kantoren, infrastructuur of inzicht hebben. Dan bouwt een dedicated 3RD de klok rond aan hun succes.

Sommige merken zijn afkomstig uit Azië, het Midden-Oosten, Afrika of Amerika, maar willen actief zijn in Noord-Europa. Hoewel ze misschien al in de EMEA-regio aanwezig zijn, hebben ze misschien niet in elk land kantoren of de volledige vereiste lokale expertise. NTCP8 3RD Marketing is dan een krachtige oplossing.


In Noord-Europese markten kunnen bedrijven onze expertise gebruiken om hun merken op te bouwen. We reageren en anticiperen op lokale omstandigheden en helpen deze bedrijven hun merken op te bouwen en voeden.

Tot op heden hebben we 3RD-marketingprogramma's voor diverse merken in meer dan 10 landen gedurende vele opeenvolgende jaren uitgevoerd. We weten dat het voor een succesvol merk in een bepaald land vaak niet voldoende is om een ​​geweldig product of een geweldige service te hebben.


Een merk moet het juiste publiek selecteren en via de juiste kanalen met hen communiceren. Met de juiste concepten en tone of voice, passend bij de locale cultuur. En ondersteund door een marketingmanagement en klantenservice- backbone voor het ontwikkelen en onderhouden van een gezond klantenbestand en vruchtbare interacties.


Als de doelgroepaantallen groot zijn, moet een merk ook worden ondersteund door technologie, goede datamining en een flexibel team van mensen dat het merk en de branche heel goed begrijpt.

3RD Services
  • Brandstory, merkimago en ontwikkeling van middelen.
  • Meertalige tele- en online klanten- en servicedesks, met  ticketingdiensten.
  • Roadshows, merktraining en e-learning voor (lokale) stakeholders.
  • Landenanalyse en go-to-marketplannen, inclusief culturele analyse met het 6D-model van Hofstede.
  • Omnichannel off- en online campagnes, inclusief vrijwel alle mogelijke media.
  • Marketing front-end portals, persoonlijke pagina's, landings- en campagnepagina's, catalogi, e-shops en mobiele apps.
  • Marketing datadriven-backbone.
  • Statistieken en rapportage, realtime BI's voor stakeholders van het merk en sub-campagnes.