NTCP8

Offroad Thinking

Met de mens centraal gesteld - als gebruiker van een product of dienst - analyseren en bepalen we via een aantal fasen welke oplossing het beste past bij een gedefinieerde uitdaging. 

Offroad Thinking combineert brainstorm, design thinking en business modelframeworks zoals Experience Design (Xd), het Business Model Canvas en Value Proposition-model voor het ontwikkelen van een 'Customer Centric' strategie. Deze aanpak raakt alle aspecten van 'nieuw denken' en heeft al vele malen tot krachtige inzichten en uitkomsten geleid.
Tijden veranderen. Trends volgen elkaar snel op.  Cloudoplossingen en platformen, e-commerce, 3D-printen, drones, biotech- en nanotech; technologie beïnvloedt bedrijfsmodellen in elke branche. We zien gevestigde merken verdwijnen en nieuwe bedrijven ontstaan, ​​sneller dan ooit tevoren. Technologische democratisering neemt de barrières voor het betreden van markten weg en verstoort klassieke bedrijfsmodellen volledig. Hoe gedijt uw bedrijf in die omgeving?

Voor elk merk, nieuwe en vooral oude(re), is het cruciaal om te innoveren en te anticiperen op toekomstige trends. Dat vraagt vaak om visie én lef om te willen veranderen en van gebaande paden af te wijken. 

Offroad-denken helpt u hierbij, door een verfrissend ander perspectief te geven op uw dagelijkse activiteiten.


Aan de hand van diverse coherente modellen, behandelen we de fundamentele vragen van design-thinking, bedrijfsmodellering, portfolio- en productontwikkeling, product/markt-combinaties, customer centricity, experience, journeys en innovatie.

Ook NTCP8 en andere bureaus gebruiken Offroad Thinking om hun klanten - die geïnteresseerd zijn in het kijken naar hun bedrijf buiten de traditionele opvattingen en modellen - verder te helpen.

Offroad Thinking heeft met succes vele malen radicale inzichten en winnende concepten opgeleverd.

Over

Offroad Thinking is een zelfstandige venture waarin Phd marketing expert Maarten Leeuw en NTCP8 oprichter Koos Mosterd hun passie en expertise in marketing delen en combineren. Beide met jarenlange ervaring in marketing, voor leidende wereldwijde merken. Het is hun missie om met en voor klanten (B2B, B2C en B2G; breder dan de focus van NTCP8) succesvolle business-modellen, marketing & sales concepten en transformatie-processen te realiseren.

Focus

Offroad Thinking focused op verbetering en modernisering van marketing en salesprocessen, waarbij ook data en technologie een belangrijk onderdeel zijn.


Enkele van de gangbare onderwerpen:

- Digitale transformatie / Marketing Automation

- Business modelling, canvassing

- Customer Centricity en Design Thinking

- Account Based Marketing

Aanpak / Diensten

Maarten en Koos begeleiden hun klanten met:

- Onderzoek, Advies, 2nd Opinion

- Uitwerken van concepten in concrete plannen

- Begeleiding & coaching van managers

- Opleiding aan Sales en Marketing teams

- Project-management tijdens launch- of crisisfase