Services

Als fullservicebureau doen we bijna alles om campagnes, concepten, merken of producten tot leven te brengen. 'More than meets the eye'. Daarom hier nog een lijst met diverse diensten die NTCP8 voor u kan verzorgen in samenspel met de andere onderwerpen op deze site.

Marktonderzoek
Propensity & Uplift
Customer Journeys
Lead scoring
Merkontwikkeling
Media
Social, Search, Display
Design
Copy writing
Campagne Executie
Marktonderzoek

Naast onze services rond data zijn we ook bedreven in het doen van marktonderzoek. Dit vormt vaak de basis voor de ontwikkeling van een markt, product of dienst. Onderzoek naar doelgroepen en hun diepere motivaties (BrainMapping), maar ook algemeen marktonderzoek naar concurrenten, trends en ontwikkelingen. 

Propensity & Uplift

Het raken van de juiste doelgroepen met de juiste propositie is geen eenvoudige zaak. 


Het juiste marktonderzoek en de juiste dataanalyse helpen bij een goede start, maar ook een voorspellingen rond de 'volgende logische aankoop' en ander gedrag zijn relevant om tot hogere conversie te komen. Met het verwerken van real time data in real time modellen is mogelijk om dit te realiseren, met de hulp van systemen.

NTCP8 ontwikkelt dergelijke modellen en past ze toe in de daartoe gekozen marketing automation oplossingen.

Customer Journeys

Het bouwen van een customer journey is een geweldige oefening en voor sommigen geen dagelijkse kost. NTCP8 marketeers zijn hierin bedreven.

In de meeste gevallen gaat het om een flink aantal aan elkaar gekoppelde flows die zorgen dat klanten snel en effectief uitkomen bij proposities die beantwoorden aan hun behoeften. 


Herkenning van klanten op basis van een profiel dat ook dynamisch wordt verrijkt en veranderd (bijv. door gedrag of participatie), zorgen voor instroom of uitstroom van de ene flow naar een andere.


Bij het bouwen van flows gaat het om het concept, de logica én de inhoud van de flow (content, media, Experience Design).

Lead scoring

Ook lead scoring is een belangrijk onderdeel van de inrichting van marketing automation- of salesprocessen. Naast het technische aspect gaat het vooral om de weging van gedragsmomenten. Wanneer is een klant 'qualified' voor marketing of sales?


NTCP8 zet lead scoring modellen op en implementeert ze in de diverse systemen (CRM, sales, marketing).Merkontwikkeling

Hoewel een belangrijke focus ligt op een data-gedreven aanpak en het inhoud geven aan merkbewegingen op een schaalbare, geautomatiseerde manier, is NTCP8 zeer wel thuis in alle facetten van merkontwikkeling.

We bouwden reeds vele krachtige corporate identities voor grote(re) organisaties en kunnen voorzien in alle middelen en handvatten om merken te onderhouden. Van positionering en strategie tot dagelijkse toepassing in alle denkbare dragers en mediakanalen.


In het mede door ons ontwikkelde Bisbrick 'brand portal'-platform kunnen klanten en hun medewerkers binnen duidelijke kaders en met veel hulpmiddelen hun merk dagelijks managen en gebruiken.


Media

Contact met de buitenwereld of met medewerkers loopt via allerlei kanalen. Afhankelijk van de boodschap en doelstelling én de fase van 'awareness' of 'matureness' waarin we denken dat onze doelgroep zich bevindt, kiezen we de juiste combinatie. Dat betekent dat er meestal diverse kanalen worden geactiveerd. 

Op voorhand worden media geselecteerd en daarna wordt goed gestuurd en wordt ook in verhoudingen geschoven. Dat doen we aan de hand van de conversies en inzichten uit de praktijk, de lopende campagnes en kanalen.


We maken een mix van gangbare off- en online media, guerilla aanpak en influencer marketing.

Social, Search, Display

Het opitmaliseren van search (SEO / SEM) en het inzetten van social posts en advertising en display op deze kanalen is tegenwoordig een vast onderdeel van ieder plan. De mate waarin hangt sterk af van de type business.Design

Een sterk design kan een goed marketing concept krachtig ondersteuning. Goed is niet altijd per sé  'mooi', maar moet passen bij doelgroep en gewenste uitstraling en moet ten dienste staan aan een goede gebruikservaring (UX).


Onze designers zijn daarom 'strategische creatieven' die begrijpen hoe hun ontwerp een rol speelt in het geheel.

Copy writing

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat is misschien waar, maar zonder tekst geen compleet verhaal. En dan is het de kunst om in minimaal mogelijke bewoordingen zo duidelijk mogelijk te zijn. Of precies de juiste sfeer op te roepen. NTCP8 heeft copy-writers en werkt samen met tal van freelancers waarvan wij precies weten wat hun 'sweet spot' is ten aanzien van copy writing. Zo vinden we altijd de juiste combinatie van tekstschrijver en opdracht.


Campagne Executie

Als campagnes of (product-) merken zijn bedacht, ontwikkeld en klaar voor lancering, is dagelijkse sturing essentieel. Want hoewel veel van de ideeën zullen uitkomen, lopen er ook zaken anders dan je had voorzien.

Positief of negatief, dat vraagt beide om een reactie. Met de dashboards die NTCP8 op bijna alle campagnes live heeft, is er real time inzicht in kanalen, boodschappen en funnels en zien we snel waar we kunnen versnellen of moeten verbeteren. Bovendien richten we campagnes zo in dat we ook snel kunnen sturen met 'what if' scenario's die we vaak al hebben klaarliggen.

Offroad Thinking

Een bewezen aanpak voor nieuw denken rond proposities, business modellen en meer.


Brain Mapping

Onderzoek en analyse naar doelgroep en diepere motieven.
Marketinc

Geïntegreerde analyse en advies voor het inrichten van een gezonde marketingpraktijk.


WebTalks

Opzet van een online videokanaal en de passende format voor uw boodschap.3RD Marketing

Een focus aanpak voor klanten zonder (lokaal) marketing team. 3RD doet het van kop tot ROI.


Auto
mation

Volledige marketing automation implementaties, bijvoorbeeld met Bisbrick.Data services

Data services, zoals opslag, aankoop, analyse, mining, normalisatie en AI-toepassing. 


Onze 
A-gen's

Alles wat je van creatieve agency genen mag verwachten: design, copy, mediaplanning en veel originaliteit.